x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michelle, incognito printre muritorii de rând

Michelle, incognito printre muritorii de rând

13 Oct 2011   •   21:00
Michelle, incognito printre muritorii de rând

Prima Doamna a Statelor Unite obisnuieste sa se plimbe deseori incognito prin Washington, fara sa fie recunoscuta, a marturisit ea intr-un interviu de televiziune. 'Fac acest lucru mai des decat realizeaza oamenii. Este uimitor cum ei nu te recunosc. Nu se asteapta sa ma vada la Starbucks sau la Chipotle', a explicat Michelle Obama.

Prima Doamna, care este pur si simplu indragostita de mersul la cumparaturi, dupa cum avea sa marturiseasca in repetate randuri, a povestit ca, intr-una dintre iesirile sale in oras, a stat fata in fata cu un vanzator care nu a recunoscut-o. Michelle a povestit cum a mers la un moment dat cu Bo, cainele familiei, la Petco, un magazin cu produse pentru animale. 'Casierul m-a intrebat: Ce rasa este? I-am spus: Un caine de apa portughez', a spus sotia presedintelui american. Abia dupa ce i-a dat vanzatorului cardul de credit a fost recunoscuta ? dupa nume, nu si dupa 'deghizare'. Pe drum a oprit sa-si cumpere o cafea cu lapte. Cateodata este insotita de fiicele sale, alteori si de prietenele fetelor sale. Intotdeauna insa, fara exceptie, Secret Service se afla pe urmele sale. Nu pleaca nicaieri 'neinsotita' de la distanta de cel putin doi-trei agenti, probabil la fel de deghizati ca si Prima Doamna, scriu tabloidele americane.

Michelle sustine ca iesirile in afara Casei Albe o ajuta pe ea si pe fiicele sale sa pastreze o oarecare normalita­te a vietii. 'Secretul meu a fost dez­va­luit, dar vom incerca sa ne furisam cat mai mult posibil', a afirmat ea.

×
Subiecte în articol: externe