x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministrul german al Sănătății atrage atenția că noul coronavirus constituie în continuare un risc

Ministrul german al Sănătății atrage atenția că noul coronavirus constituie în continuare un risc

24 Iun 2020   •   11:50
Ministrul german al Sănătății atrage atenția că noul coronavirus constituie în continuare un risc

Ministrul Sănătății din Germania, Jens Spahn, a afirmat, miercuri, că noul coronavirus constituie în continuare un risc, în contextul în care landul Renania de Nord – Westfalia din vestul Germaniei a reintrodus carantina în două districte în urma descoperirii unui focar de COVID-19 la un abator, potrivit Reuters.

„Vedem că dacă lăsăm garda jos în faţa coronavirusului, acesta se răspândeşte din nou foarte, foarte repede. Vedem aceasta nu doar în Guetersloh, ci şi în Goettingen, în Leer, în Bremen, precum şi la biserici şi la sărbătorile de familie. (…) De aceea este important să continuăm să atragem atenţia asupra faptului că, în pofida faptului că numărul de contaminări a fost scăzut timp de multe săptămâni, virusul este încă acolo", a spus ministrul german al Sănătății.

Autorităţile din landul german Renania de Nord-Westfalia au anunţat marţi că măsurile de carantină reinstituite în districtul Guetersloh, în urma importantului focar de coronavirus depistat la un abator local al companiei Toennies, vor fi extinse la districtul învecinat Warendorf.

 

×
Subiecte în articol: jens spahn germania coronavirus