x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alexandru Rafila: în 2024 vom continua dezvoltarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă

Alexandru Rafila: în 2024 vom continua dezvoltarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2024   •   22:00
Alexandru Rafila: în 2024 vom continua dezvoltarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă
Sursa foto: Hepta

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat care sunt planurile pentru noul an. În 2024 vom continua dezvoltarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă, a transmis ministrul pe Facebook.

Potrivit lui Alexandru Rafila, în 2023 au fost începute investiții fără precedent în sectorul medical.

„În 2023 am început schimbări semnificative în sistemul de sănătate - un nou capitol în reformarea și modernizarea acestuia. Investiții fără precedent de 11 miliarde de lei sunt în curs de desfășurare, punând bazele unor infrastructuri vitale: noi spitale, centre dedicate pacienților cu arsuri grave și cu afecțiuni oncologice, precum și consolidarea serviciilor de neonatologie, ambulatorii de specialitate și cabinete de medicină de familie”, a transmis ministrul Sănătății.

El a prezentat și planurile din noul an.

„Suntem dedicați îmbunătățirii continue a sistemului de sănătate și ne asigurăm că fiecare pas este gândit pentru a răspunde nevoilor reale ale pacienților și personalului medical. În următorul an vom continua dezvoltarea și implementarea de proiecte care vor aduce o schimbare rapidă pozitivă! Conștienți de responsabilitatea care ne revine, ne angajăm să lucrăm cu bună-credință și profesionalism. Vă invităm să ne fiți alături în acest demers important, fiecare contribuție este valoroasă pentru noi. Împreună, vom construi un sistem de sănătate mai puternic și mai eficient”, a precizat Alexandru Rafila.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alexandru Rafila ministrul sanatatii