x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MINUNE ÎN NEPAL! Trei oameni au supraviețuit opt zile sub dărâmături

MINUNE ÎN NEPAL! Trei oameni au supraviețuit opt zile sub dărâmături

de Dragoş Tănase    |    03 Mai 2015   •   16:55
MINUNE ÎN NEPAL! Trei oameni au supraviețuit opt zile sub dărâmături
Sursa foto: observator.tv

Două femei și un bărbat au fost găsiți în viață în nord-estul Nepalului, la opt zile de la cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care s-a produs în această țară, potrivit anunțului unui ofițer de poliție nepalez.

"Kanchan Khatri, Gyan Kumari Khatri și Dhan Kumari Khatri au fost salvați de forțele de securitate în orașul Kerabari din zona Syauli", a declarat Ram Bahadur Nepali, ofițer de poliție în districtul Sindhupalchowk din nord-estul Nepalului, potrivit DPA, preluată de Agerpres.

Doi dintre cei salvați se aflau sub dărâmăturile unei case de pământ, iar cea de-a treia persoană a fost scoasă de sub o grămadă de pământ formată în urma unei alunecări de teren. Cele trei persoane au fost duse la spitalul central al districtului.

Numărul victimelor, în urma puternicului seism ce a avut loc la data de 25 aprilie 2015 în Nepal este, potrivit unui bilanț provizoriu, de 7.040 de morți și peste 14.000 de răniți.

Însă, bilanțul cutremurului va fi mult mai mare, fiind foarte multe sate la care nu s-a putut ajunge deocamdată, dar se știe că toate casele din acele zone au fost distruse.

×
Subiecte în articol: seism in nepal cutremur seism