x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Monştri în civil înşfacă oamenii de pe stradă şi îi duce în direcţii necunoscute

Monştri în civil înşfacă oamenii de pe stradă şi îi duce în direcţii necunoscute

09 Apr 2009   •   00:00
Monştri în civil înşfacă oamenii de pe stradă şi îi duce în direcţii necunoscute

La ora 18:20, în faţa Casei Presei, pe treptele Palatului Naţional, un grup mare de persoane în negru a trântit la pământ un grup de tineri, i-a lovit violent şi i-a dus cu forţa în spatele Palatului Naţional.



Reporterii de la Ziarul de Gardă au mers la locul faptei - au decoperit că persoane  îmbrăcate în negru încărcau tinerii în dubiţe, iar poliţişti în uniforme protejau persoanele în negru.

Reporterii au fost agresaţi, înjuraţi. Nimeni nu a explicat nimic celor circa 10 reporteri prezenţi, de la Ziarul de Gardă, de la Jurnal TV, de la alte mass-media. Medicii care se aflau în preajmă nu au dorit să acorde ajutor medical persoanelor rănite.

Un medic în halat alb aflat acolo a declarat pentru Ziarul de Gardă: "Noi nu deservim oamenii, noi deservim poliţia!". Circa 20 de tineri au fost răpiţi în acest mod în doar 10 minute.

Am solicitat poliţia de sector prin telefon să intervină, căci sunt agresaţi reporteri şi civili. Ni s-a spus că nu mai sunt poliţişti de gardă, toţi sunt în piaţă.

(Articol preluat din publicaţia "Ziarul de Gardă", ai căror reporteri au fost ieri agresaţi şi ameninţaţi de oamenii legii din Republica Moldova)

×
Subiecte în articol: externe