x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Monştrii din Italia". Şase tinere, sechestrate şi violate de tatăl şi fratele lor în ultimii 25 de ani

"Monştrii din Italia". Şase tinere, sechestrate şi violate de tatăl şi fratele lor în ultimii 25 de ani

27 Mar 2009   •   00:00

O femeie în vârstă de 34 de ani din Italia a fost sechestrată şi violată timp de 25 de ani de tatăl şi fratele ei, iar fratele şi-a violat şi cele patru fiice, cu vârste cuprinse între şase şi 20 de ani, o altă victimă fiind o nepoată venită în vizită, relatează site-ul TG.com, citat de Mediafax. Cazul apare după recenta condamnare la închisoare pe viaţă a austriacului Josef Fritzl, care a sechestrat-o şi violat-o pe fiica sa timp de 24 de ani într-o pivniţă.



Femeia de 34 de ani din Torino a reuşit să spună poliţiei că, timp de 25 de ani, a fost sechestrată şi violată de propriul tată, iar apoi de fratele ei, căruia i se adresase pentru ajutor. Tânăra a povestit că a fost retrasă de la şcoală şi sechestrată de la vârsta de nouă ani, când a început să fie violată de tatăl ei. A trăit mulţi ani într-o cameră izolată, fără energie electrică, constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu tatăl ei, care acum are vârsta de 63 de ani. A încercat să scape de mai multe ori. A reuşit prima dată în 1994, când avea 19 ani, refugiindu-se în casa unchiului. Unchiul s-a adresat poliţiei, dar procurorii au considerat că plângerea fetei era neîntemeiată, iar cazul a fost clasat. A doua oară, fata a reuşit să fugă la fratele ei (acum în vârstă de 41 de ani), cerându-i acestuia ajutorul. Însă şi fratele a violat-o de două ori. Autorităţile au privit cazul cu scepticism şi a doua oară, însă casa fratelui a fost pusă sub supraveghere. Interceptările telefonice au dezvăluit ceva mult mai grav - fratele îşi viola şi cele patru fiice, în vârstă de şase, opt, 12 şi 20 de ani. Cei doi bărbaţi au fost arestaţi imediat sub acuzaţia de sechestrare de persoane, viol şi incest. Poliţia a descoperit că a fost violată şi o nepoată care venise în vizită la unchiul din Torino. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe