x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Necrolog viral: "Sărbătorim trecerea mamei în neființă. Acum ne putem trăi restul vieţii în linişte"

Necrolog viral: "Sărbătorim trecerea mamei în neființă. Acum ne putem trăi restul vieţii în linişte"

12 Sep 2013   •   11:39
Necrolog viral: "Sărbătorim trecerea mamei în neființă. Acum ne putem trăi restul vieţii în linişte"

După moartea celei care le-a dat viaţă, şase copii din Reno, Nevada, s-au gândit să publice în ziarul local un necrolog. Nimic ciudat până aici. Şocul vine în momentul în care citim anunţul cu pricina. În loc să deplângă moartea mamei lor, copiii o descriu pe femeie ca fiind o persoană crudă, diabolică, o persoană care i-a agresat şi torturat toată viaţa lor.

Marianne Theresa Johnson-Reddick, care a decedat la vârsta de 78 de ani, "şi-a petrecut viața turturându-și copiii în toate modurile posibile, neglijându-i și abuzându-i când erau mici, iar mai târziu urmărindu și turturând fiecare persoană pe care au îndrăznit să o iubească".

"Fiecare persoană pe care a cunoscut-o, adult sau copil, a fost torturată prin cruzime ei și au fost expusă la violență, activități criminale, vulgaritate. Supraviețuitorii ei sărbătoresc trecerea ei în neființă și speră că va trăi în viața de apoi fiecare gest violent, cruzime și rușine pe care ea le-a transmis copiilor săi", se arată în necrolog. Copiii ei care au supraviețuit (șase din opt) vor trăi acum în pace știind că coșmarul lor s-a terminat".

Reddick s-a născut pe 4 ianuarie 1935 și a decedat la sfârşitul lunii august. Necrologul a fost trimis la Gazette-Journal cu scopul de a le reaminti oamenilor că trebuie să fie buni cu propriii lor copii. John F. Maher, editorul Reno Gazette-Journal a confirmat ca anuntul este cat se poate de autentic, iar copiii au platit pentru publicarea lui.



×