x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică

Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică

de Cristian Ionescu    |    17 Apr 2011   •   00:51
Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică

161503-cage.jpgPotrivit autoritatilor americane, actorul a fost arestat in New Orleans, sub acuzatiile de violenta domestica si tulburarea ordinii publice si dus in arestul Orleans Parish Prison, scrie yahoo.com

Potrivit comunicatului politiei, cei doi soti se aflau în faţa unei case despre care Cage spunea că a închiriat-o. Soţia lui l-a contrazis, iar Cage a prins-o de braţ, după care actorul a început să lovească maşinile din jur şi a încercat să se urce într-un taxi. Un poliţist a văzut că actorul este beat şi i-a spus să coboare din taxi, după care Cage a început să ţipe la acesta.
Actorul a fost arestat sub acuzaţiile de violenţă domestică, tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public. Sâmbătă după amiază, actorul inca se afla în închisoarea Orleans Parish, iar un judecător stabilise cauţiunea la 11.000 de dolari.
Purtătorii de cuvânt ai starului nu au putut fi deocamdată contactaţi.

Anul trecut, in decembrie, Nicholas Cage a fost implicat intr-un scandal si in Romania, incheind o petrecere privata din Bucureşti cu mare scandal. Cage a chefuit alături de câţiva prieteni într-un club din Capitală, iar de dimineaţă, spre ora 05.00 a ieşit în stradă urland şi gesticulând. Altercaţia a avut loc în plină stradă, cu cineva din anturajul său, Nicolas Cage folosind cuvinte dure, dar exprimându-şi şi nevoia de a-şi apăra onoarea: "Vrei să mă omori? Aş muri pentru onoare! Aş muri chiar acum! Vrei să mă loveşti? Fă-o! Uită-te în ochii mei! Nu sunt un mincinos! Acel om nu este mincinos! Respectându-l pe el, mă respecţi  pe mine!". Incidentul a luat sfârşit în momentul în care gărzile de corp l-au convins să urce în maşină, pornind apoi spre hotelul unde este cazată echipa lui Cage.

Citeste si: Nicolas Cage a facut scandal în centrul Capitalei

×
Subiecte în articol: new orleans scandal nicholas cage