x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noul videoclip al lui David Bowie, INTERZIS de YouTube. Cântăreţul îl întruchipează pe Iisus, un călugăr se autoflagelează (VIDEO)

Noul videoclip al lui David Bowie, INTERZIS de YouTube. Cântăreţul îl întruchipează pe Iisus, un călugăr se autoflagelează (VIDEO)

09 Mai 2013   •   12:57
Noul videoclip al lui David Bowie, INTERZIS  de YouTube. Cântăreţul îl întruchipează pe Iisus, un călugăr se autoflagelează (VIDEO)

Noul videoclip al lui David Bowie la piesa "The next day" a fost blocat temporar de YouTube din cauza faptului că a încălcat condiţiile site-ului, scrie Sky News. Măsura a fost ridicată după ce reprezentanţii YouTube au declarat că a fost o greşeală.

"Din cauza volumului imens de material video, câteodată, se mai fac şi greşeli. În momentul în care ni s-a adus în atenţie faptul că videoclipul a fost scos de pe site, am luat imediat măsuri", a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Clipul a fost regizat de Floria Sigismundi, iar Bowie apare în rol de Hristos într-un bar ce seamănă cu un soi de "bordel al Bisericii".

Gary Oldman este un preot ce se roagă pentru sufletul lui Marion Cotillard, o prostituată. În imagini mai apare şi un calugar care se autoflagelează şi un cardinal care oferă bani unor fete care dansează.

×