x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fetiță de 3 ani a supraviețuit sub o pătură atacului armat la o grădiniță din Thailanda

O fetiță de 3 ani a supraviețuit sub o pătură atacului armat la o grădiniță din Thailanda

09 Oct 2022   •   21:35
O fetiță de 3 ani a supraviețuit sub o pătură atacului armat la o grădiniță din Thailanda

O fetiță de 3 ani a supraviețuit atacului armat la o grădiniță din Thailanda dormind sub o pătură, cu fața la perete. Atacatorul a crezut că e moartă.

Paweenuch Supolwong dormea adânc sub o pătură în momentul în care fostul ofițer de poliție Panya Kamrap a ucis 36 de persoane, inclusiv 24 de copii, într-o grădiniță din Uthai Sawan, în nordul Thailandei. Fetița de 3 ani a supraviețuit în mod miraculos masacrului, fiind complet acoperită cu o pătură.

Un alt băiat, Sumaee, a fost înjunghiat și împușcat de două ori, dar a supraviețuit după ce neurochirurgii i-au scos două gloanțe din cap.

Paweenuch dormea adânc, cu fața la un perete, când atacatorul a dat buzna în clădire și nu a văzut sau auzit atacul. A supraviețuit deoarece Kamrap, în vârstă de 34 de ani, a crezut că era deja moartă, a declarat mama ei, Anonpai Srithong, conform Sky News.

Salvatorii au scos-o pe fetița de 3 ani din grădiniță cu ochii acoperiți pentru a evita ca ea să fie martoră la scena devastatoare a măcelului.

Cea mai bună prietenă a ei, care dormea lângă ea, s-a numărat printre victimele tragediei.

În momentul atacului, mama fetiței și soțul ei se aflau la muncă într-o fabrică de electronice din Bangkok, la aproape 800 de kilometri distanță de Uthai Sawan. Cuplul s-a mutat în capitala thailandeză pentru a munci, lăsându-și copilul de 3 ani în grija bunicii.

Atacatorul ar fi un fost locotenent de poliție, Panya Khamrab, în ​​vârstă de 34 de ani, potrivit Daily Star. Acesta a ucis 36 de persoane, printre care 24 de copii. A intrat înarmat în grădiniță, apoi a continuat masacrul pe străzi. Și-ar fi ucis soția și copilul, apoi, s-a sinucis.

(sursa: Mediafax)

×