x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oameni înjunghiați în gara din Paris. Atacatorul, care a folosit un ciocan și un cuțit, a fost prins

Oameni înjunghiați în gara din Paris. Atacatorul, care a folosit un ciocan și un cuțit, a fost prins

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2024   •   11:13
Oameni înjunghiați în gara din Paris. Atacatorul, care a folosit un ciocan și un cuțit, a fost prins
Sursa foto: X/Dormir Au Courant

Trei persoane au fost victimele unui atac cu armă albă într-una din gările majore ale Parisului, Gare de Lyon.

Poliția din Paris spune că trei persoane au fost rănite într-un atac cu armă albă în Gare de Lyon, notează Associated Press.

Atacatorul a fost reținut.

Incidentul a avut loc sâmbătă și pune din nou la încercare nervii orașului gazdă al Jocurilor Olimpice înainte de deschiderea Jocurilor de vară peste șase luni.

Una dintre persoanele rănite e în stare gravă, celelalte două fiind rănite mai ușor.

Securitatea în Paris este sporită în timp ce se pregătește să primească 10.500 de olimpici și milioane de vizitatori pentru primele Jocuri Olimpice din ultimul secol în capitala franceză.

Jocurile se vor deschide cu o ceremonie masivă în aer liber de-a lungul râului Sena pe 26 iulie, o provocare majoră pentru securitatea orașului care a fost afectat în mod repetat de atacuri teroriste, mai ales în 2015. Cel mai recent, un bărbat a vizat trecătorii din apropierea Turnului Eiffel în decembrie, ucigând un turist german cu un cuțit și rănind alte două persoane.

Un bărbat a atacat călătorii cu un cuțit și un ciocan la Gare de Lyon din Paris în această dimineață în jurul orei 8 a.m. Atacatorul, originar din Mali, a fost arestat

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: injunghiati paris atac gară