x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama ascultă Jay-Z şi ştie că Lindsay Lohan este în închisoare

Obama ascultă Jay-Z şi ştie că Lindsay Lohan este în închisoare

31 Iul 2010   •   00:00
Obama ascultă Jay-Z şi ştie că Lindsay Lohan este în închisoare

Invitat la emisiunea "The View", de la postul ABC, preşedintele american a fost testat de moderatoare în privinţa culturii sale tabloide. Obama ştie că actriţa Lindsay Lohan este în închisoare, ascultă muzică pe Ipod, printre preferaţii săi numărându-se Jay-Z, Frank Sinatra sau Maria Callas.



Preşedintele a mai spus că nu mai e “amuzant” să aibă propriul Blackberry în condiţiile în care i se permite să vorbească doar cu 10 persoane.

"Trebuie să recunosc, nu e distractiv deloc pentru că persoanele cu care pot comunica prin intermediul BlackBerry-ului cred că mesajele vor fi arhivate, aşa că nimeni nu vrea să îmi trimită chestii cu adevărat suculente", s-a plâns preşedintele Statelor Unite. "Totul e foarte oficial: Domnule preşedinte, aveţi o întâlnire şi am vrea să vă punem la curent", a adăugat Obama în emisiunea Barbarei Walters.

Barack Obama s-a luptat îndelung cu staff-ul său ca să-şi păstreze telefonul de care, în campania electorală a recunoscut în repetate rânduri că este dependent. Într-un final, a căpătat dreptul să-l folosească, însă numai după ce serviciile de securitate l-au criptat astfel încât conversaţiile prezidenţiale să nu poată fi interceptate din afară.

×
Subiecte în articol: externe