x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe OZN-ul care a alertat Guvernul din Chile. Obiectul zburător şi-a făcut apariţia în timpul unui spectacol aviatic (VIDEO)

OZN-ul care a alertat Guvernul din Chile. Obiectul zburător şi-a făcut apariţia în timpul unui spectacol aviatic (VIDEO)

18 Mar 2012   •   06:58
OZN-ul care a alertat Guvernul din Chile. Obiectul zburător şi-a făcut apariţia în timpul unui spectacol aviatic (VIDEO)

Un material video realizat in Chile, in 2010, a dat startul la dezbateri aprinse intre cei pasionati de fenomenul OZN-urilor si cei care nu cred in existenta extraterestrilor. In inregistrare se vede un obiect care se misca rapid, dintr-un punct in altul, in timpul unui spectacol aviatic organizat la baza militara aeriana El Bosque din Santiago. Cel care a descoperit ciudata aparitie a alertat imediat Guvernul din Chile, scrie Daily Mail.

Jurnalistul de investigatii in domeniul OZN-urilor, Leslie Kean, a declarat pentru MSNBC ca acest caz este unul "foarte, foarte neobisnuit": "Sper ca de aceasta data inregistrarea ne va ajuta sa recunoastem faptul ca ceva exista 'acolo' care merita atentia noastra".

Mai mult, Robert Sheaffer, un alt pasionat al fenomenelor extraterestre a declarat ca "exista cazuri care nu pot fi explicate numai daca vrem sa ignoram explicatia". Potrivit lui Kean, agentia guvernamentala care ancheteaza cazurile aeriene bizare, a gasit acest obiect zburator neidentificat in sapte inregistrari video diferite, "ceea ce demonstreaza ca nu avem de-a face cu o eroare a inregistrarii video respective".

×