x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Peste 1.600 de persoane, arestate într-un raid al poliției britanice asupra traficanților de droguri

Peste 1.600 de persoane, arestate într-un raid al poliției britanice asupra traficanților de droguri

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2023   •   15:00
Peste 1.600 de persoane, arestate într-un raid al poliției britanice asupra traficanților de droguri

Polițiștii britanici au arestat peste 1.600 de persoane în timpul unui raid care i-a vizat pe traficanții de droguri din Anglia și Țara Galilor. De asemenea, polițiștii au confiscat cantități importante de droguri, arme și bani, potrivit Sky News.

Operațiunea a ținut o săptămână și a vizat rețelele de traficanți care exploatează tineri vulnerabili pentru a distribui droguri în orașe și sate, au anunțat polițiștii.

Ofițerii au confiscat droguri în valoare de 1,2 milioane de lire sterline, mai mult de 1 milion de lire sterline în numerar, 100 de kilograme de canabis și sute de arme.

Poliția susține că a închis 250 de rețele utilizate pentru comenzile și livrările de droguri în zonele rurale.

În timpul operațiunii au fost descoperite 710 persoane, inclusiv 58 de copii, care sunt considerate victime ale exploatării traficanților de droguri.

Ministerul de Interne a declarat că, începând din 2019, poliția a închis 4.755 de rețele, a reținut 14.887 de suspecți și a trimis în sistemul de protecție al statului 7.267 de copii și persoane vulnerabile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marea Britanie traficanti droguri