x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Plângeri de... râs ale turiştilor către tour-operatori

Plângeri de... râs ale turiştilor către tour-operatori

de Sînziana Stancu    |    16 Oct 2009   •   00:00

Publicaţia britanică The Tegraph a raelizat un top al celor mai caraghioase plângeri ale turiştilor din toate colţurile lumii adresate tour-operatorilor. Iată câteva dintre acestea!



Plângeri de... râs ale turiştilor către tour-operatori
Sânziana Stancu
Publicaţia britanică The Tegraph a raelizat un top al celor mai caraghioase plângeri ale turiştilor din toate colţurile lumii adresate tour-operatorilor. Iată câteva dintre acestea!


1.    Într-o locaţie africană luxoasă, cu vedere la o oază, un turist s-a plâns că un elefant care venise acolo în stare de excitare sexuală i-a stricat luna de miere, complexându-l.
2.    Un alt turist a reclamat că plaja din staţiunea în care se afla era prea nisipoasă.
3.    Femeilor care fac topless ar trebui să li se interzică accesul pe plajă, s-a plâns o turistă, spunând că tot sejurul ei a fost un dezastru, pentru că soţul său nu mai contenea cu "împerecheatul".
4.    Un turist care s-a păcălit cumpărând o pereche de ochelari de soare marca Ray-Ban de la un vânzător ambulant s-a plâns apoi că aceştia erau "contrafăcuţi".
5.    Supa de la hotel era prea "groasă", spunea un alt turist, dar s-a dovedit că, de fapt, el comandase sos, şi nu supă.
6.    Nimeni nu ne-a avertizat că sunt peşti în mare, iar copiii noştri s-au speriat, suna o altă reclamaţie.
7.    Nu ne-a spus nimeni că pentru a trece de pe o insulă pe alta trebuie să luăm vaporul, s-au plâns alţii.
8.    Ne-a luat 9 ore ca să ne întoarcem din Jamaica în Anglia, în timp ce americanilor le-a luat doar 3 ore ca să ajungă la ei acasă. Asta nu e egalitate!
9.    Am cerut o cameră cu două paturi separate şi am primit una cu pat dublu. Va fac răspunzători pentru sarcina soţiei mele!
10.    Am citit în broşura hotelului că în camere nu pot veni coaforii. Eu şi soţia mea suntem coafori, aşa că, putem totuşi să închiriem o cameră la hotelul dumneavoastră?
11.    Camera triplă a prietenilor noştri era mult mai mare decât camera noastră simplă.
12.    Eram la Barcelona, în vacanţă. Sunt prea mulţi spanioli în acel oraş!
13.    Culoarea nisipulului prezentat în pliante era galbenă. Noi când am ajuns acolo, nisipul era alb în realitate.
14.    Dumneavoastră, ca tour-operatori, vă revine sarcina să ne preveniţi că am putea coabita cu amici zgomotoşi şi needucaţi.
15.    Am fost ciupit de un ţânţar. Nimeni nu m-a prevenit că ţânţarii pişcă.
16.    Cred că era mai bine dacă ar fi scris în broşură că unele tipuri de biscuiţi nu se vând în magazinele locale.
17.    Vin din India şi sunt consternat. Nimeni nu m-a informat că mâncarea indiană este foarte condimentată, în special cu curry, condiment pe care îl detest!
18.    În sejurul nostru era inclusă şi o zi într-un parc de distracţii acvatic. Nimeni nu ne-a informat că va trebui să ne luăm costume de baie şi prosoape.



×
Subiecte în articol: externe