x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul Australiei şochează: "Sfârşitul lumii se apropie. Mayaşii au avut dreptate! (VIDEO)

Premierul Australiei şochează: "Sfârşitul lumii se apropie. Mayaşii au avut dreptate! (VIDEO)

07 Dec 2012   •   15:57
Premierul Australiei şochează: "Sfârşitul lumii se apropie. Mayaşii au avut dreptate! (VIDEO)

Afirmaţie şocantă din partea premierului Australiei, Julia Gillard. O înregistrare cu Gillard în care avertizează cu privire la apropiatul "sfârşit al lumii" a fost difuzat ieri de televiziunea publică de la Canberra.

"Sfârşitul lumii se apropie. Nu din cauza Y2K, nici măcar a taxei pe carbon. Se pare că profeţia calendarului maya este adevărată", a afirmat Julia Gillard.

"Indiferent dacă lovitura de graţie ne va fi dată de zombii devoratori de carne umană, de bestii demoniace din infern sau de triumful muzicii K-pop (muzica pop sud-coreeană, n.r.), trebuie să fiţi convinşi de un lucru despre mine: voi lupta pentru voi până la final", a continuat premierul Australiei.

"Cel puţin, asta înseamnă că nu voi mai avea parte de Q&A", a mai spus Julia Gillard, referindu-se la o renumită emisiune de televiziune australiană în care politicienii sunt nevoiţi adeseori să răspundă unor întrebări dificile puse de spectatori. Premierul australian şi-a încheiat discursul astfel: "Mult succes tuturor!".

Luat la întrebări de jurnaliştii şocaţi, purtătorul de cuvânt al premierului australian a spus că acest mesaj video a fost de fapt o reclamă pentru un post de radio. Clipul a fost vizualizat de peste 232.000 de ori pe YouTube.

"A fost o glumă. E vorba de puţin umor, referitor la discuţiile despre sfârşitul lumii. Nimic altceva", a mai spus purtătorul de cuvânt.

×