x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premiu INEDIT oferit de un doctor: 10.000 de dolari celui care demonstrează că BIBLIA e FALSĂ

Premiu INEDIT oferit de un doctor: 10.000 de dolari celui care demonstrează că BIBLIA e FALSĂ

27 Mar 2013   •   09:54
Premiu INEDIT oferit de un doctor: 10.000 de dolari celui care demonstrează că BIBLIA e FALSĂ
Un adept al creţionismului oferă suma 10.000 de dolari celui care va dovedi în faţa unui judecător că ştiinţa contrazice interpretarea literară a Cărţii Genezei.

Doctorul Joseph Mastropaolo care este iniţiatorul concursului a hotărât să ofere 10.000 de dolari, din banii proprii, persoanei care poate demonstra cu argumente ştiinţifice, că Biblia este falsă.

Doctorul speră că premiul pe care îl pune la bătaie va îmbunătăţi calitatea dezbaterilor dintre creaţionism şi evoluţionism. Pentru ca provocarea să fie şi mai mare, acesta a pus condiţia ca persoana care vrea să demonstreze că Biblia e falsă, trebuie să parieze şi ea încă 10.000 de dolari. În felul acesta, câştigătorul dezbaterii va pleca acasă cu suma de 20.000 de dolari.

''Evoluţioniştii nu sunt proşti, din contra, sunt suficienţi de deştepţi dar nu au suficiente dovezi ştiinţifice pentru a câştiga în proces'', a explicat doctorul.

Potrivit Guardian, Mastropaolo a început să susţină creaţionismul cu 13 ani în urmă, după ce a citit un articol despre evoluţionism într-un ziar. Acesta deţine un doctorat în kinetoterapie şi a predat Biomecanica şi Fiziologia la Universitatea din California timp de 25 de ani.




×
Subiecte în articol: premiu inedit doctor biblie