x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plâns când a aflat că suferă de cancer

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plâns când a aflat că suferă de cancer

de Marina Constantinoiu    |    08 Aug 2011   •   09:57
Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plâns când a aflat că suferă de cancer

Presedintele venezuelan, Hugo Chavez, a marturisit, intr-un interviu televizat, ca a plans dupa ce a aflat ca sufera de cancer, relateaza AFP.

Chavez a declarat pentru postul de televiziune privat venezuelan Televen ca a aflat vestea de la liderul cubanez Fidel Castro.

"M-am dus in baie, ca sa ma uit in oglinda. Am plans, am plans, am plans . Am plans pentru copiii mei, am plans ca la 12 aprilie", a spus el, referindu-se la tentativa de lovitura de stat din 2002. "Fidel mi-a spus: «Chavez, sunt celule maligne», si am ramas privindu-l, cu o gramada de sentimente coplesindu-ma, si ma intrebam «de ce eu?»", a provestit presedintele venezuelan.

Dupa doua zile, Hugo Chavez a fost supus unei interventii chirurgicale la Havana, pentru extirparea unei tumori aflate in zona pelviana.

El a plecat duminica in Cuba pentru o noua etapa a chimioterapiei si a anuntat, intr-un mesaj publicat la contul sau de Twitter, ca urmeaza sa fie supus si unor noi controale medicale.

Chavez, in varsta de 56 de ani, a afirmat ca intentioneaza sa candideze pentru un al treilea mandat prezidential in 2012, in pofida bolii de care sufera. "Nu m-am gandit nici macar o secunda sa renunt la presedintie", a spus el recent.

×
Subiecte în articol: cancer Cuba fidel castro venezuela hugo chavez