x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţesa Charlotte şi prinţul George primesc deja cadouri de Crăciun

Prinţesa Charlotte şi prinţul George primesc deja cadouri de Crăciun

14 Dec 2015   •   12:16
Prinţesa Charlotte şi prinţul George primesc deja cadouri de Crăciun

Prinţesa Charlotte şi prinţul George, copiii ducilor de Cambridge William şi Kate, au primit o parte dintre cadourile de Crăciun mai devreme în acest an, conform unui material publicat de starpulse.com.

În timp ce se afla la Birmingham, unde participa la un eveniment caritabil ("Football for Peace") tatăl lor, prinţul William, duce de Cambridge, a primit pentru copiii săi două păpuşi personalizate realizate de compania Bonnie & Pearl, păpuşi ce poartă numele 'Catherine şi Charlotte', reprezentându-le pe ducesa de Cambridge şi pe micuţa prinţesă Charlotte. Nu o să comentăm aici cât de potrivit ar putea fi pentru un copil să primească o păpuşă care-l reprezintă. Ambele păpuşi au părul negru şi au înălţimea de aproape 50 de centimetri. Una dintre ele are ochii albaştri, iar cealaltă căprui. Aceste păpuşi pot fi achiziţionate şi de publicul larg de pe site-ul companiei galeze la preţul de 80 de lire sterline fiecare.

În descrierea aflată în cutia cu păpuşi se precizează că "Charlotte are lumea la picioarele ei" şi că "are o fire deschisă şi aventuroasă". De asemenea, se mai precizează că în timpul ei liber prinţesei îi place să exploreze locuri noi şi să călărească, dar şi că "marea ei pasiune în viaţă este pentru animale".

De cealaltă parte, păpuşa care o reprezintă pe ducesa de Cambridge, Catherine, crede că "totul este posibil" şi "are o voinţă puternică şi multă determinare". Marea ei pasiune este matematica şi "îi place să rezolve calcule complicate".

De asemenea, Prinţul Charles a primit pentru nepoţii săi doi ursuleţi de pluş realizaţi de compania From Babies with Love. Ursuleţii sunt fabricaţi din bumbac organic, fără coloranţi sau alte chimicale. Pe scurt, genul de cadou care, chiar dacă nu-i va atrage prea mult atenţia prinţului George sau prinţesei Charlotte, este foarte apreciat de bunicul său, un recunoscut militant pentru conservarea naturii şi stilul de viaţă eco.

×
Subiecte în articol: printesa crarlotte printul geore