x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinții William și Harry, împreună cu soțiile Kate și Meghan, împreună în fața mulțimii la Windsor

Prinții William și Harry, împreună cu soțiile Kate și Meghan, împreună în fața mulțimii la Windsor

10 Sep 2022   •   21:18
Prinții William și Harry, împreună cu soțiile Kate și Meghan, împreună în fața mulțimii la Windsor

Prințul și prințesa de Wales, William și Kate, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au petrecut aproximativ 45 de minute interacționând cu oamenii, vorbind cu ei și împărtășind durerea, într-o plimbare la Windsor, apoi au pleca cu aceeași mașină, într-un gest de unitate, notează CNN.

Prințul și prințesa de Wales, William și Kate, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au vorbit cu oamenii în plimbarea lor la Castelul Windsor.

Ei au acceptat flori și chiar s-au îmbrățișat cu oamenii în timpul plimbării.

William a putut fi auzit mulțumind oamenilor care își ofereau condoleanțele. El a citit cu voce tare o scrisoare de la o fetiță, a mângâiat câini și a primit buchete de flori.

O sursă regală a dezvăluit, pentru CNN, motivul pentru care prințul de Wales, William, i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, la plimbarea de la Castelul Windsor.

William, a spus sursa, a considerat că a fost o importantă dovadă de unitate într-un moment incredibil de dificil pentru familie.

Potrivit sursei citate de CNN, Prințul William ar fi luat legătura cu soții Sussex cu puțin timp înainte de plimbare pentru a le face invitația.

(sursa: Mediafax)

×