x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințul Charles, dezamăgit la nașterea lui Harry, pentru că voia o fată

Prințul Charles, dezamăgit la nașterea lui Harry, pentru că voia o fată

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2023   •   08:40
Prințul Charles, dezamăgit la nașterea lui Harry, pentru că voia o fată

A fost publicat un nou material audio în care Prințesa Diana povestește cum Prințul Charles al Marii Britanii - acum Regele Charles al III-lea - a fost dezamăgit de faptul că au un băiat, nu o fată, atunci când s-a născut Prințul Harry, relatează CNN.

Regretata prințesă a înregistrat o serie de casete audio în anii 1990 și le-a transmis în secret autorului Andrew Morton înainte de a muri într-un accident de mașină în 1997.

O parte din înregistrările audio sunt auzite pentru prima dată înaintea unui documentar care va fi lansat anul viitor, intitulat "Diana: Restul poveștii ei".

Joi s-au împlinit 26 de ani de la moartea Dianei.

Emisiunea Good Morning America de la ABC a ascultat în exclusivitate înregistrările în care Diana spune că soțul ei nu ar vorbi nici măcar cu mama ei vitregă, Raine Spencer.

"Pentru că la botezul lui Harry, Charles s-a dus la mama și i-a spus: <Știi, am fost foarte dezamăgiți, credeam că va fi o fată>", a spus ea.

"Iar mama i-a spus: ", și-a amintit ea.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au anunțat în ianuarie 2020 că se retrag din rolurile lor de membri de rang înalt ai familiei regale britanice și că plănuiesc să își împartă timpul între Regatul Unit și America de Nord, în timp ce se străduiesc să devină independenți din punct de vedere financiar. De atunci, ei au apărut într-o serie de documentare Netflix care critică modul în care mass-media și familia regală i-au tratat, în timp ce Harry și-a povestit trecutul în cartea sa de memorii Spare.

Biograful Prințesei Diana, Andrew Morton, a declarat vineri, la emisiunea Good Morning America de la ABC, că i-a provocat o adevărată "emoție" vocea și opiniile despre monarhie.

"Nu s-a gândit nicio secundă că Camilla va deveni regină, așa că avem o perspectivă foarte diferită asupra desfășurării istoriei", a spus Morton.

Sunt șapte ore de înregistrări în total. Când a fost întrebat dacă va lansa mai multe înregistrări audio, Morton a spus: "Există un interes global, dar va trebui să vedem ce se întâmplă."

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: printul charles harry fata