x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Profeţiile mayaşe despre SFÂRŞITUL LUMII l-au băgat în sperieţi. Cum vrea un chinez să scape de Apocalipsă (VIDEO)

Profeţiile mayaşe despre SFÂRŞITUL LUMII l-au băgat în sperieţi. Cum vrea un chinez să scape de Apocalipsă (VIDEO)

28 Noi 2012   •   12:11
Profeţiile mayaşe despre SFÂRŞITUL LUMII l-au băgat în sperieţi. Cum vrea un chinez să scape de Apocalipsă (VIDEO)

Nu, Dumnezeu nu i s-a arătat în vis. Se pare însă că Lu Zhenghai, din China, a citit despre profeţiile mayaşe care prezic sfârşitul lumii în 21 decembrie. Chinezul s-a speriat atât de tare încât şi-a cheltuit toată agoniseala de-o viaţă pentru a construi o Arcă a lui Noe şi a se salva, scrie Daily Mail.

Construcţia a costat nu mai puţin de un milion de yuani (aproximativ 123.000 de euro) şi măsoară 21,2 metri lungime, 15,5 metri lăţime şi 5,6 metri înălţime. Lu Zhenghai, din regiunea autonomă Xinjiang Uyghur, ştie că nava sa nu este prea mare, dar ştie că va servi scopului său.

VEZI AICI FOTOGRAFII ALE CONSTRUCŢIEI CHINEZULUI

Oamenii de ştiinţă şi cercetătorii au atras atenţia oamenilor că 21 decembrie 2012, data terminării calendarului mayaş, nu va aduce sfârşitul lumii, dar acest lucru nu i-a oprit pe unii să-şi ia propriile măsuri de siguranţă.

În Franţa, autorităţile au fost nevoite să interzică accesul pe un munte considerat sacru, care s-a zvonit că ar reprezenta un refugiu pentru Apocalipsă.

×