x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIRAL. Reactia emoţionantă a unui băieţel de patru ani în faţa teroriştilor. Ce le-a zis i-a lăsat fără cuvinte

VIRAL. Reactia emoţionantă a unui băieţel de patru ani în faţa teroriştilor. Ce le-a zis i-a lăsat fără cuvinte

01 Oct 2013   •   10:10
VIRAL. Reactia emoţionantă a unui băieţel de patru ani în faţa teroriştilor. Ce le-a zis i-a lăsat fără cuvinte
Povestea lui a făcut înconjurul lumii după ce baieţelul în vârstă de numai patru ani a avut curajul să-i înfrunte pe terorişti ca să-şi salveze mama şi sora.

Elliott Prio, un băieţel de origine britanică se afla într-un mall din Nairobi, capitala Kenyei, împreună cu mama sa şi cu sora lui mai mare, în vârstă de şase ani, atunci când teroşitii au început să atace civilii.

În timpul schimbului de focuri, mama lui Elliot a fost împuşcată în picior. Fără să înţeleagă gravitatea situaţiei şi nici ceea ce i s-ar fi putut întâmpla, băiaţul s-a smuls de lângă mamă şi s-a dus direct în faţa unuia dintre terorişti ţipând la el: “Eşti un om rău!”.

Din fericire, Elliot nu a fost pedepsit de aceştia pentru gestul lui! Ba mai mult, în timp ce autorităţile kenyene negociau eliberarea ostaticilor cu teroşitii, Elliot a fost lăsat să plece împreună cu mama şi sora lui. Băieţelul a povestit că teroristul şi-a cerut iertare: “Te rog să ne ierţi! Nu suntem monştri''.


×
Subiecte în articol: viral baietel terorişti reactie ostatici