x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Record absolut de coronavirus în Statele Unite: Peste 91.000 infecții în ultimele 24 de ore

Record absolut de coronavirus în Statele Unite: Peste 91.000 infecții în ultimele 24 de ore

30 Oct 2020   •   10:10
Record absolut de coronavirus în Statele Unite: Peste 91.000 infecții în ultimele 24 de ore

Statele Unite au înregistratun record absolut al infecțiilor cu Sars Cov 2: peste 91.000 în ultimele 24 de ore. Această cifră nu a fost niciodată înregistrată până acum, de la începutul pandemiei.

Statele Unite depășesc 9 milioane de cazuri, iar o creștere a infecțiilor este înregistrată în mai mult de 20 de state, scrie Mediafax.

Președintele Donald Trump este încrezător: „Franța și Germania nu merg bine. Vrem binele lor, dar se închid. Nu vom închide".

Creșterea numărului de cazuri vine la mai puțin de o săptămână înainte de alegerile prezidențiale. Printre cele mai afectate state de ultimul val Covid-19 se numără Ohio, Michigan, Carolina de Nord, Pennsylvania și Wisconsin, care vor juca un rol important în alegeri, scrie Reuters.

Joi, 12 state au stabilit recorduri de o zi pentru noile infecții: Illinois, Indiana, Maine, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, New Mexico, Carolina de Nord, North Dakota, Ohio și Oregon.

Pe lângă noile infecții, decesele și spitalizările cresc, de asemenea. Pentru a treia oară în octombrie, peste 1.000 de persoane au murit într-o singură zi, joi.

Peste 229.000 de oameni au murit din cauza COVID-19 în Statele Unite. Numărul pacienților spitalizați a crescut cu peste 50% în octombrie, la 46.000.

×
Subiecte în articol: coronavirus sua