x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Reducere la reproducere

Reducere la reproducere

de Irina Cristea    |    26 Mar 2009   •   00:00

O bancă de spermă din SUA a pus la punct o ofertă pentru clienţii care, loviţi de criză, sunt tentaţi să renunţe la a-i folosi serviciile. Managerii de la Xytex International, una dintre cele mai vechi bănci de profil din America, oferă o reducere de 200 de dolari şi pune la dispoziţia doritorilor "o selecţie de donatori" mai ieftini decât pachetul standard.



"Cu toţii resimţim efectele recesiunii economice. Fiecare dolar contează, mai ales pentru familiile aflate în căutarea unor opţiuni de reproducere", a declarat, pentru AFP, purtătoarea de cuvânt a Xytex, Danielle Moores.

Despre donatorii "la ofertă", Moores a spus că sunt obişnuiţi ai clinicii. "Avem pe stoc foarte multă «marfă» provenind de la aceşti bărbaţi, mulţi dintre ei ne vizitează de câteva ori pe săptămână", a explicat purtătorul de cuvânt, reamintind că banca de spermă funcţionează tot după legea de bază a pieţei - echilibrul dintre cerere şi ofertă. "Nu le-a expirat termenul de garanţie, ci, pur şi simplu, au produs în exces", mai spune Moores.

×
Subiecte în articol: externe