x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regele Charles, dat de gol de către unul dintre membrii familiei

Regele Charles, dat de gol de către unul dintre membrii familiei

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2024   •   11:30
Regele Charles, dat de gol de către unul dintre membrii familiei
Sursa foto: Hepta

Regele este "frustrat" din cauza problemelor de sănătate și "presează" medicii pentru a putea reveni la serviciu, potrivit nepotului său, Peter Phillips.

Peter Phillips, unul dintre cei opt nepoţi ai reginei Elisabeta a II-a şi fiul prinţesei Anne, a participat la un rar interviu televizat, acordat Sky News Australia.

Aici, a spus că regele este "frustrat" de viteza de recuperare a cancerului său și "presează" medicii pentru a putea reveni la serviciu.

Cu toate acestea, Phillips spune că monarhul este "bine dispus" și rămâne "pragmatic".

"Cred că, în cele din urmă, este extrem de frustrat. Este frustrat că nu poate continua să facă tot ceea ce vrea să poată face. Este foarte pragmatic, înțelege că există o perioadă de timp în care trebuie să se concentreze cu adevărat pe el însuși. Dar, în același timp, presează mereu personalul și pe toată lumea - medicii și asistentele”.

"Cred că mesajul predominant ar fi că, în mod evident, este foarte dornic să revină la o formă de normalitate și este probabil frustrat că recuperarea durează puțin mai mult decât și-ar dori el probabil".

Regele este tratat pentru o formă de cancer nedezvăluită de la începutul lunii februarie, care a fost descoperită după ce a fost tratat pentru o mărire de prostată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: regele charles frustrare