x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rezervări epuizate la primul restaurant pe care Cheetos îl va deschide la New York

Rezervări epuizate la primul restaurant pe care Cheetos îl va deschide la New York

11 Aug 2017   •   19:20
Rezervări epuizate la primul restaurant pe care Cheetos îl va deschide la New York

Restaurantul tematic dedicat popularului snacks Cheetos, care va fi inaugurat luna aceasta la New York având-o ca bucătar şef pe Anne Burrell, şi-a epuizat toate rezervările la câteva ore de la anunţul deschiderii acestui local, relatează joi EFE. 

'The Spotted Cheetah', efemerul restaurant dedicat popularelor snacks-urilor cu gust de brânză, şi-a completat toate locurile pentru cele trei zile din august în care va fi deschis publicului într-o locaţie din Big Apple. 

Anunţul, lansat marţi de compania Frito-Lay, proprietara mărcii Cheetos, a făcut ca numărul maxim de rezervări disponibile pentru a lua masa la acest restaurant să se termine în câteva ore şi să crească numărul solicitărilor de înscriere pe lista de aşteptare. 

Snack-ul de culoare portocalie va fi ingredientul vedetă al restaurantului, iar meniul va fi realizat de mediatizata chef Anne Burrell. "M-am distrat copios elaborând meniul special şi unic pentru primul restaurant de Cheetos (...) De abia aştept să văd reacţiile clienţilor!", a declarat populara chef. 

Între 15 şi 17 august, cei norocoşi şi iubitori ai acestor "pufuleţi" portocalii vor putea degusta aperitivul, mâncarea principală şi desertul, toate elaborate pe bază de Cheetos, la preţul de între 8 şi 22 de dolari felul de mâncare. 

Ca aperitiv Burrell propune, de exemplu, chifteluţe de Cheetos, urmat de felul principal, pui milanez cu garnitură de Cheetos

×