x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy l-a încurajat pe Obama să accepte un sărut franţuzesc

Sarkozy l-a încurajat pe Obama să accepte un sărut franţuzesc

09 Apr 2009   •   00:00
Sarkozy l-a încurajat pe Obama să accepte un sărut franţuzesc

O studentă din Franţa care l-a sărutat pe Barack Obama în timpul vizitei efectuate de acesta la Strasbourg a dezvăluit că, iniţial, preşedintele american a ezitat, însă a acceptat sărutul după ce omologul său francez Nicolas Sarkozy l-a sfătuit să facă acest lucru.

Cecilia Dervogne, studentă la Universitatea din Strasbourg, s-a aflat printre numeroşii simpatizanţi ai liderului de la Casa Albă care au dorit să-l salute cu prilejul sosirii, împreună cu soţia sa Michelle, în oraşul din estul Franţei, unde a avut loc summitul liderilor NATO.

În timp ce Barack Obama s-a apropiat de mulţime pentru a da mâna cu admiratorii săi, studenta franceză i-a cerut s-o lase să-l sărute, iar acesta n-a acceptat decât după ce preşedintele francez l-a încurajat în acest sens.

'I-am spus într-o engleză ezitantă: Un sărut pentru mine? El mi-a arătat bodyguarzii din jurul său, care supravegheau totul. Însă Sarkozy a insistat şi a spus: Ce? Nu îi veţi oferi un sărut? Moment în care Obama şi-a oferit timid obrazul, iar eu l-am sărutat', a povestit tânăra, pentru postul de televiziune I-tele, citat de Agerpres.

×
Subiecte în articol: externe