x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O scrisoare trimisă în 1943 a ajuns la destinatar 80 de ani mai târziu

O scrisoare trimisă în 1943 a ajuns la destinatar 80 de ani mai târziu

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2024   •   01:12
O scrisoare trimisă în 1943 a ajuns la destinatar 80 de ani mai târziu

O scrisoare trimisă în 1943 unui cuplu din Illinois a fost în sfârșit livrată unui membru al familiei, 80 de ani mai târziu, după ce a reapărut la un oficiu poștal.

Scrisoarea a fost trimisă prin poștă în 1943 de un văr al cuplului Louis și Lavena George pentru a-și exprima condoleanțele în urma decesului fiicei lor, Evelyn, care a murit de fibroză chistică.

Scrisoarea a fost trimisă la adresa cuplului din Sterling, Illinois, dar a rămas nelivrată timp de 80 de ani.

Angajatul de la oficiul poștal din Sterling a găsit scrisoarea în timp ce făcea curățenie și a reușit să dea de urma familiei George prin intermediul rețelelor sociale.

Jeanette George, fiica lui Louis și Lavena George, a declarat pentru WIFR-TV că scrisoarea a fost o surpriză emoționantă.

„M-am emoționat. Adică, pierderea unui copil este îngrozitoare”, a declarat Jeannette George. „Pur și simplu m-a conectat cu durerea părinților mei și cu pierderile prin care a trecut familia mea înainte ca eu să mă nasc”.

Angajatul de la oficiul poștal care a dat de urma familiei George a declarat că scrisoarea a rămas probabil nelivrată atât de mult timp deoarece adresa poștală avea un nume de stradă, dar nu și un număr de casă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scrisoare livrare