x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a înjunghiat nepotul dintr-un motiv halucinant

Şi-a înjunghiat nepotul dintr-un motiv halucinant

09 Oct 2015   •   18:47
Şi-a înjunghiat nepotul dintr-un motiv halucinant

O bunică din Rusia a fost condamnată la şase ani de închisoare fiindcă, fiind în stare de ebrietate, şi-a înjunghiat nepotul care nu reuşea să găsească telecomanda de la televizor, a anunţat vineri justiţia rusă, preluată de AFP.

Femeia de 51 de ani din Lesosibirsk (Siberia) "şi-a înjunghiat nepotul de trei ori în abdomen şi în spate cu un cuţit de bucătărie, după ce i-a cerut să îi dea telecomanda", a informat Parchetul regional într-un comunicat. Anchetatorii au descoperit că femeia era în stare de ebrietate, dar că nu avea antecedente psihiatrice. Copilul a spus că "nu reuşea să găsească telecomanda". În cursul incidentului din luna februarie, a fost grav rănit la ficat.

Violenţele în familie, mai ales cele comise sub influenţa alcoolului, sunt o problemă foarte răspândită în Rusia: aproape 40% dintre cele mai violente crime sunt săvârşite în familie, potrivit comitetului de la Kremlin pentru drepturile omului, care a prezentat această problemă, săptămâna trecută, preşedintelui Vladimir Putin. În primele şase luni ale acestui an, aproape 2.000 de persoane au fost ucise în Rusia, în conflicte domestice, potrivit statisticilor prezentate lui Putin, încheie AFP. AGERPRES

×