x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Metodă bizară de sinucidere. S-a aruncat de bună voie la crocodili

Metodă bizară de sinucidere. S-a aruncat de bună voie la crocodili

16 Sep 2014   •   15:55
Metodă bizară de sinucidere. S-a aruncat de bună voie la crocodili

O femeie de 65 de ani din Thailanda s-a sinucis aruncându-se într-un lac cu crocodili, la o fermă de lângă capitala Bangkok, informează poliţia.

Martorii spun că Wanpen Inyai s-a aruncat în lacul artificial din ferma de crocodili Samut Prakarn. Angajaţii fermei nu au reuşit să o salveze.

Potrivit poliţiei, care a vorbit cu familia femeii, aceasta arătase semne de depresie înainte de sinuciderea care a avut loc vineri. Identitatea femeii a fost confirmată abia azi, după ce rămăşiţele recuperate au fost supuse testelor.

Potrivit martorilor, aceasta s-a descălţat înainte de a sări în lacul de trei metri adâncime, care conţinea sute de crocodili adulţi.

Angajaţii fermei, care funcţionează şi ca centru turistic, au încercat să oprească atacul crocodililor folosind beţe, însă nu au avut succes.

În dimineaţa zilei de vineri, familia femeii a raportat dispariţia ei la poliţie, însă autorităţile au spus că trebuie să treacă 24 de ore înainte de a o da în urmărire.

Un caz similar de sinucidere, la aceeaşi fermă, a avut loc în 2012. Se pare că şi un al treila caz, petrecut în anii '90, a avut loc tot aici.

Proprietarul fermei, Uthen Youngprapakorn, a declarat pentru un post local de radio că în urma sinuciderii din 2012, s-a luat decizia de a se instala garduri de protecţie. Acesta a adăugat că va spori elementele de siguranţă.

Mai mult de 100.000 de crocodili sunt crescuţi în această fermă. 

×
Subiecte în articol: crocodili thailanda sinucidere