x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia lui ROBIN WILLIAMS: "Inima mi-e frântă"

Soţia lui ROBIN WILLIAMS: "Inima mi-e frântă"

12 Aug 2014   •   11:54
Soţia lui ROBIN WILLIAMS: "Inima mi-e frântă"

Soţia actorului Robin Williams, Susan Schneider, a declarat: "Inima mi-e frântă. În numele familiei lui Robin, cerem să ni se respecte viaţa privată în această perioadă de durere profundă. Aşa cum a rămas în memoria tuturor, sperăm că nu decesul său va fi elementul central, ci nenumăratele momente de bucurie şi râsetele oferite milioanelor de oameni".

Actorul american Robin Williams, unul dintre cei mai străluciţi ai generaţiei sale, laureat al unui Oscar pentru "Good Will Hunting", a fost găsit fără suflare astăzi, la domiciliul său din California.

Într-un comunicat, citat de AFP, poliţia din Marin County, California, a explicat că un 'subiect de sex masculin a fost declarat mort la 12.02, identificat ca Robin McLaurin Williams, 63 de ani, locuitor din Tiburon, California', iar cauza decesului suspect ar fi 'sinucidere prin asfixiere'. O anchetă este 'în curs de desfăşurare asupra circumstanţelor decesului', precizează comunicatul poliţiei, adăugând că actorul a fost văzut în viaţă pentru ultima oară la domiciliul său, unde locuia cu soţia sa, duminică 'în jurul orei 22.00'.

Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie.

×