x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Măsuri radicale în SUA după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Spațiul aerian de deasupra orașului natal al agresorului a fost închis

Măsuri radicale în SUA după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Spațiul aerian de deasupra orașului natal al agresorului a fost închis

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2024   •   11:20
Măsuri radicale în SUA după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Spațiul aerian de deasupra orașului natal al agresorului a fost închis
Sursa foto: Hepta

Spațiul aerian de deasupra orașului Bethel Park din Pennsylvania a fost închis „imediat” din motive de securitate. Suspectul care a fost împușcat mortal are 20 de ani și este din orașul menționat. Anchetatorii încearcă să afle dacă tânărul a avut complici.

Suspectul Thomas Matthew Crooks este din Bethel Park. Din motive de securitate, autoritățile au decis să închidă temporar spațiul aerian de deasupra orașului. FBI a confirmat numele bărbatului și al orașului natal, dar și vârsta suspectului, de 20 de ani.

„FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, drept subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte Donald Trump din 13 iulie, în Butler, Pennsylvania. Investigația continuă”, au declarat anchetatorii federali.

Bărbatul înarmat a fost imediat „neutralizat” de către Serviciul Secret, a explicat șeful de comunicații Anthony Guglielmi, potrivit Sky News.

Bethel Park este un oraș relativ bogat și cu populație albă în mare parte. Este situat, în partea de sud a orașului Pittsburgh. Locul mitingului, Butler, se află la aproximativ o oră de mers cu mașina la nord de Pittsburgh.

×