x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sute de persoane, aduse cu autocare la Chişinău

Sute de persoane, aduse cu autocare la Chişinău

10 Apr 2009   •   00:00
Sute de persoane, aduse cu autocare la Chişinău

Noaptea trecută, sute de persoane din localităţile situate în jurul Chişinăului au fost transportate cu autocare în capitală, unii afirmând că au fost îndemnaţi să participe la proteste, relatează BASA-press, citată de Mediafax.

Unele persoane susţin că au fost ameninţate şi urcate cu forţa în autocare. Surse din cadrul poliţiei rutiere au confirmat că în cursul nopţii au fost observate numeroase vehicule care se îndreptau spre Chişinău.

"Deşi existau zvonuri că autocarele ar fi oprite de poliţişti şi împiedicate să ajungă la Chişinău, niciun vehicul nu a fost oprit fără motive întemeiate", a declarat un oficial din cadrul poliţiei rutiere.

Poliţia a anunţat că va lua toate măsurile pentru menţinerea ordinii publice, în contextul în care astăzi au fost anunţate noi proteste.

"Le cerem încă o dată părinţilor şi profesorilor să nu permită deplasarea minorilor la proteste, ei fiind foarte expuşi şi uşor de manipulat", a declarat Ala Meleca, purtătorul de cuvânt al Ministerului moldovean al Afacerilor Interne. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe