x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Szeged / 12 persoane rănite în urma răsturnării unui autocar din România

Szeged / 12 persoane rănite în urma răsturnării unui autocar din România

12 Aug 2009   •   00:00
Szeged / 12 persoane rănite în urma răsturnării unui autocar din România
Sursa foto: Gergely Zoltan Kelemen/Agerpres/EPA

Douăsprezece persoane au fost rănite după ce un autocar din România a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în apropiere de oraşul Szeged. În urma accidentului produs în sudul Ungariei, câteva persoane au fost rănite grav. Conform primelor declaraţii culese de la faţa locului, vinovat de producerea accidentului se face unul dintre pasageri!



Autocarul se îndrepta spre frontieră când a lovit o furgonetă parcată la marginea drumului, ieşind câţiva metri în afara carosabilului şi răsturnându-se.

Darius Chesnoiu, şoferul autocarului, susţine că accidentul a avut loc deoarece unul dintre pasageri s-a apropiat de el în timp ce conducea şi a tras de volan, făcând ca autocarul să iasă de pe carosabil!

Pasagerul acuzat de producerea accidentului se află internat în spital şi va fi audiat de poliţie în momentul în care medicii îşi vor da acceptul.

Autocarul care transporta 52 de pasageri venea din Spania şi se îndrepta spre graniţa cu România. Accidentul a avut loc pe drumul naţional nr. 43.

Pasagerii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale şi care au rămas la marginea drumului urmau să fie luaţi de un alt autocar şi transportaţi în România.

×
Subiecte în articol: externe