x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a distrat înjurând un boxer pe Twitter. Ce a urmat când boxerul i-a apărut la uşă...

S-a distrat înjurând un boxer pe Twitter. Ce a urmat când boxerul i-a apărut la uşă...

13 Mar 2013   •   17:10
S-a distrat înjurând un boxer pe Twitter. Ce a urmat când boxerul i-a apărut la uşă...

James O’Brien este clasicul "troll" - s-a abonat la conturile de Twitter ale unor vedete precum Victoria Beckham, Lennox Lewis sau Rio Ferdinand şi a început să le bombardeze cu înjurături şi mesaje jignitoare. I s-a înfundat, însă, când, după ce l-a hărţuit pe Twitter şi pe boxerul Curtis Woodhouse, acesta s-a enervat atât de tare încât s-a decis să-i facă o vizită...

Curtis Woodhouse, un fost fotbalist care a trecut la boxul profesionist şi este actualul campion al Angliei la categoria sa, nu a mai suprtat mesajele primite de la O'Brien şi a fixat o recompensă de 1.000 de lire sterline pentru oricine l-ar putea identifica pe "troll", care folosea indicativul "Jimmyob88". În cele din urmă a reuşit să afle strada pe care acesta locuieşte şi a plecat să-l caute.

"Retrage-te imediat, nu eşti capabil să-ţi aperi pateticul tău titlu, eşti o mizerie, boxer de doi bani", este doar o mostră din mesajele trimise de O'Brien.

Răspunsul boxerului Curtis Woodhouse a fost să încarce pe Twitter o poză cu el pe strada pe care locuia O'Brien, din oraşul Driffield, atunci când a ajuns acolo, însoţită de mesajul:

"Uite, Jimbob, am venit. Să-mi zică cineva la ce număr stai sau o să încep să bat la toate uşile. Să înceapă spectacolul".

Din fericire pentru James O'Brien, acesta era la serviciu în momentul în care boxerul a venit după el, însă chiar şi aşa "troll-ul" a intrat în panică şi a încercat să-l calmeze pe pugilist.

"Îmi pare rău că lucrurile au ieşit de sub control. Am greşit, recunosc", a răspuns acesta pe Twitter.

Ulterior, O'Brien, de 24 de ani, a continuat să-şi ceară scuze şi în presa britanică, punându-şi cenuşă în cap.

"Regret sincer tot ce s-a întâmplat. Am făcut-o doar pentru că aşa m-au îndemnat prietenii. A fost o distracţie care a scăpat de sub control. Nu mi-a venit să cred când am auzit că (Woodhouse n.r.) a venit după mine. Nu o să mai fac aşa ceva niciodată şi îmi cer scuze din nou pentru acţiunile mele. Şi îi sfătuiesc şi pe alţii să se gândească de două ori înainte să trimită astfel de mesaje, nu poţi să ştii care vor fi consecinţele", a spus O'Brien, care a promis că îşi va şterge contul de Twitter.

Curtis Woodhouse, poreclit "Distrugătorul din Driffield", are o reputaţie de "băiat rău" încă dinainte de a avea o carieră sportivă. Woodhouse s-a apucat de box după câţiva ani de fotbal, povestind că nu a avut o altă pregătire în domeniu decât cele 100 de bătăi de stradă în care a fost implicat ca adolescent. Chiar şi în timpul carierei sportive, însă, Woodhouse a dat de mai multe ori declaraţii la poliţie pentru bătăile din afara ringului în care a fost implicat.

După ce O'Brien i-a cerut scuze de la distanţă, Woodhouse a plecat fără să-l mai aştepte. Ulterior, boxerul a scris pe Twitter: "Tocmai am aflat că poţi să şi blochezi comentariile. Dacă ştiam mai devreme, nu mai dădeam atâţia bani pe benzină", a spus Woodhouse, care a condus 100 de kilometri pentru a da de "troll".

După această poveste, Curtis Woodhouse a câştigat 5.000 de fani noi pe Twitter într-o singură zi, inclusiv pe renumitul boxer Lennox Lewis, el însuşi victimă a abuzurilor lui O'Brien.

"Troll-ul" l-ar fi ameninţat pe Lennox Lewis însuşi că o să-l "bată la poponeţ"...

"Ha! Cât îmi place povestea asta", a scris pe Twitter şi fostul campion mondial la categoria grea. 

×