x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump șters de pe Twitter, din motive de copyright

Trump șters de pe Twitter, din motive de copyright

19 Iul 2020   •   20:00
Trump șters de pe Twitter, din motive de copyright

Twitter a dezactivat un mesaj pe care președintele Donald Trump l-a repostat sâmbătă, compania invocând o reclamație privind drepturile de autor, anunță Reuters.

Videoclipul, care includea un cântec al grupului Linkin Park, a dispărut din feed-ul președintelui, sâmbătă târziu, cu notificarea: „Acest material media a fost dezactivat ca răspuns la un raport al proprietarului drepturilor de autor.”

Trump a preluat tweet-ul de la directorul de socializare al Casei Albe, Dan Scavino, după ce a primit un aviz privind drepturile de copyright din partea Machine Shop Entertainment, compania de management deținută de Linkin Park.

Casa Albă nu a comentat. Twitter a început să elimine tweet-urile lui Trump din luna mai, în repetate rânduri, invocând plângeri privind drepturile de autor sau încălcări ale unei politici împotriva amenințărilor cu violența.

Twitter a eliminat o imagine pe care președintele a postat-o ​​pe 30 iunie, care includea o imagine cu Trump, din cauza unei plângeri a fotografului New York Times care a făcut imaginea.

De asemenea, compania a postat o avertizare pe un tweet al președintelui, la sfârșitul lunii mai, spunând că acesta încălcă regulile privind „glorificarea violenței” atunci când a susținut că autoritățile din Minneapolis, vor răspunde cu duritate protestelor legate de moartea lui George Floyd.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trump twitter