x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un băieţel de şapte ani, bolnav de CANCER, află că va fi externat. REACŢIA micuţului, după o lună de chimioterapie (VIDEO)

Un băieţel de şapte ani, bolnav de CANCER, află că va fi externat. REACŢIA micuţului, după o lună de chimioterapie (VIDEO)

01 Sep 2014   •   15:07
Un băieţel de şapte ani, bolnav de CANCER, află că va fi externat. REACŢIA micuţului, după o lună de chimioterapie (VIDEO)

Avery Harriman, de 7 ani, bolnav de leucemie, se luptă cu această boală de mai bine de cinci ani, scrie New York Daily News. În urmă cu o lună, băiatul a fost internat la spital pentru a fi supus mai multor şedinţe de chimioterapie.

Miercuri, tatăl băiatului, Chris Harriman, antrenor asistent al echipei de baschet Nebraska Huskers, şi-a anunţat fiul că poate merge acasă pentru câteva zile. Reacţia emoţionantă a lui Avery a devenit viral pe Internet.

Scena în care băieţelul a fost anunţat că va fi externat a fost filmată chiar de tatăl micuţului.

"Mă duc acasă!", a exclamat fericit Avery, cu mâinile în aer.

Însă bucuria micuţului va dura doar câteva zile. După 23 de zile de chimioterapie, băieţelul se va întoarce în spital pentru a i se face o altă biopsie a măduvei oaselor.

"Tot ce-mi doresc este ca fiul meu să poată avea o viaţă normală. Nu are decât 7 ani. Ar trebui să fie la şcoală, să se joace cu prietenii", mărturiseşte tatăl lui Avery.

Potrivit jurnaliştilor americani, "dacă boala nu a dispărut, băieţelul va trebui să fie suspus altor şedinţe de chimioterapie. Dacă a dispărut, Avery va fi programat pentru un nou transplant de măduvă osoasă".

×