x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat din Franţa a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că maltratat o pisică

Un bărbat din Franţa a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că maltratat o pisică

03 Feb 2014   •   21:33
Un bărbat din Franţa a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că maltratat o pisică

Un bărbat din Franţa care maltratat o pisică şi a postat apoi imaginile pe Facebook a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, relatează 7sur7.be.

Numeroşi internauţi s-au mobilizat şi au lansat o petiţie online pentru pedepsirea bărbatului violent, Farid Ghilas (24 de ani) care a fost arestat vineri şi judecat în procedură de urgenţă luni, la Marsilia. A fost condamnat la un an de închisoare cu executare şi i s-a interzis să mai deţină vreodată un animal.

Ghilas a spus la audiere că îşi regretă fapta şi s-a apărat spunând că a lovit pisica de perete 'numai de două ori'. 'Nu ştiu ce mi-a venit, m-am prostit şi îmi pare rău. Promit să nu mai fac', a spus acuzatul. Mai multe asociaţii de apărare a animalelor au depus plângere împotriva lui, printre care şi fundaţia 'Brigitte Bardot', iar aproape 200 de persoane, multe cu câini, s-au adunat luni în faţa tribunalului.


Motanul Oscar, de cinci luni, a supravieţuit tratamentului nemilos, a fost îngrijit de un veterinar şi redat familiei care îl pierduse. Va trebui totuşi să fie operat în curând, având o lăbuţă fracturată, încheie 7sur7.be

×