x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un celebru rapper, acuzat de omor, s-a prăbuşit în timpul procesului. ANUNŢUL ŞOCANT făcut în sala de judecată (VIDEO)

Un celebru rapper, acuzat de omor, s-a prăbuşit în timpul procesului. ANUNŢUL ŞOCANT făcut în sala de judecată (VIDEO)

21 Mar 2015   •   11:39
Un celebru rapper, acuzat de omor, s-a prăbuşit în timpul procesului. ANUNŢUL ŞOCANT făcut în sala de judecată (VIDEO)

Rapperul Marion 'Suge' Knight s-a prăbușit în sala de judecată în momentul în care judecătorul a anunțat cauțiunea de 25 de milioane de dolari pentru cercetarea sa în libertate, scrie agenția UPI, conform Agerpres. Producătorul de muzică rap, 49 de ani, este acuzat de omor și fugă de la locul faptei. Knight a fost transportat la un spital al sistemului de detenție, relatează Los Angeles Times.

Procurorul adjunct Cynthia J. Barnes a prezentat judecătorului peste 300 de pagini reprezentând argumentele sale și dovezile incriminatoare, inclusiv și alte fapte comise anterior de Suge Knight, și a cerut stabilirea unei cauțiuni mai mari de 25 de milioane de dolari.

Cofondator al companiei de înregistrări 'Death Row Records', 'Suge' Knight este acuzat de uciderea lui Terry Carter la sfârșitul lunii ianuarie și rănirea lui Cle 'Bone' Sloan într-un accident de mașină, fugind apoi de la locul faptei.

Judecat pentru ucidere, tentativă de ucidere și fugă de la locul accidentului, Knight riscă să facă închisoare pe viață dacă va fi declarat vinovat.

Implicat într-un incident armat în august 2014, Knight a fost rănit de șase gloanțe, iar de atunci starea sa de sănătate a fost precară, având nevoie de mai multe spitalizări.

În 2003 Marion 'Suge' Knight a ispășit o pedeapsă de zece luni de închisoare pentru un conflict în fața unui club de noapte la Hollywood.

×