x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un instructor de înot din Germania, acuzat că a abuzat sexual 37 de fete

Un instructor de înot din Germania, acuzat că a abuzat sexual 37 de fete

19 Sep 2018   •   15:53
Un instructor de înot din Germania, acuzat că a abuzat sexual 37 de fete

Un instructor de înot german va răspunde miercuri în faţa unui tribunal pentru acuzaţia că a agresat sexual 37 de fete, relatează DPA. 

Bărbatul acum în vârstă de 34 de ani este acuzat că le-a abuzat pe fete în timpul lecţiilor de înot, în bazin sau în vestiare. Unele dintre actele de care instructorul de înot este acuzat au fost filmate de o cameră subacvatică, potrivit procurorilor din oraşul Baden-Baden, din sud-vestul Germaniei. 

Filmările incriminatoare au fost găsite în timpul unei percheziţii la domiciliul său. Cel mai mic copil implicat în acest caz avea patru ani. 

Bărbatul, care nu are condamnări anterioare, a lucrat ca instructor "freelance" pentru trei şcoli diferite de înot din landul Baden-Wuerttemberg între 2015 şi 2017. 

Anchetatorii au contactat sute de părinţi când au analizat acest caz. Pe lângă abuz, bărbatul este acuzat de agresiune şi de vătămare fizică. El le-ar fi ameninţat pe fete că le omoară pentru a le face să păstreze tăcerea. 

Procesul se va desfăşura în mare parte departe de ochii publicului. Un verdict este aşteptat la sfârşitul lui octombrie.

AGERPRES

×