x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un obiect zburător neidentificat, la un pas să doboare un avion privat. Ascultă conversaţia dintre pilot şi turnul de control (VIDEO)

Un obiect zburător neidentificat, la un pas să doboare un avion privat. Ascultă conversaţia dintre pilot şi turnul de control (VIDEO)

17 Mai 2012   •   07:30
Un obiect zburător neidentificat, la un pas să doboare un avion privat. Ascultă conversaţia dintre pilot şi turnul de control (VIDEO)

Incident aerian deasupra Golfului Cherry, in Denver. Un pilot de avion american a alertat autoritatile, dupa ce a vazut, in timp ce era la bordul unui avion privat, un obiect zburator neidentificat. Obiectul nu a aparut pe radare, iar expertii in aviatie nu au reusit sa gaseasca o explicatie, scrie Huffington Post.

Obiectul zburator a fost la un pas sa loveasca avionul particular care circula la 2,5 kilometri altitudine, deasupra Golfului Cherry.

"Nu stiu daca a fost un avion controlat de la sol cu telecomanda sau altceva, insa un obiect m-a depasit, zburand in directia opusa. S-a intamplat acum 20-30 de secunde", a spus pilotul in conversatia cu persoana aflata in turnul de control. Inregistrarea conversatiei dintre pilot si turnul de control poate fi ascultata mai jos.



Reporterii postului american de televiziune 9News si-au contactat sursele federale si militare, dar si cluburile de aviatie din zona. Acestea au declarat, neoficial, ca nu a fost vorba despre o drona sau un avion teleghidat.

Acest incident nu este singular. In martie 2011, mai multi locuitori din Lafayette, Colorado, au filmat trei surse de lumina care se plimbau pe cer, asezate intr-un triunghi si care se indreptau spre nord-est. "S-au stins pur si simplu si au disparut", a spus unul dintre martori.

In 2010, votantii din Denver au respins o propunere de infiintare a unei comisii de urmarire a extraterestrilor. Propunerea fusese inaintata de Jeff Peckman, care, in 2008, sustinea ca ar fi filmat un extraterestru care il pandea de la fereastra casei sale din Nebraska.

×