x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dementa Statului Islamic continua, un baiat de zece ani impusca in cap un presupus agent Mossad

Dementa Statului Islamic continua, un baiat de zece ani impusca in cap un presupus agent Mossad

10 Mar 2015   •   23:17
Dementa Statului Islamic continua, un baiat de zece ani impusca in cap un presupus agent Mossad

Agentiile de presa internationale notifica aparitia unui material video publicat in media sociala de militantii Statului Islamic, in care este ucis un barbat de origini palestiniene, acuzat ca ar fi spionat  in favoarea serviciilor de informatii israeliene.

In cele 13 minute ale clipului video, un militant islamist, alaturi de un copil imbracat in uniforma de camuflaj, se pozitioneaza in spatel unui barbat ingenuncheat, imbracat in portocaliu, culoarea condamnatilor la moarte.

Exprimandu-se in franceza, militantul declara in fata camerelor de filmat ca prizonierul, identificat ca fiind Mohamed Said Ismail Musalam, a fost trimis de catre serviciul de informatii israelian Mossad sa spioneze Statul Islamic, amenintand ca luptatorii jihadisti urmeaza sa elibereze in scurt timp Ierusalimul.

Dupa acest discurs, baiatul, in jurul varstei de zece ani, paseste in fata barbatului ingenuncheat si il impusca in cap.

×