x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Cel puţin 32 de morţi în incendiul care a cuprins o platformă petrolieră din Marea Caspică

VIDEO - Cel puţin 32 de morţi în incendiul care a cuprins o platformă petrolieră din Marea Caspică

05 Dec 2015   •   16:08
VIDEO - Cel puţin 32 de morţi în incendiul care a cuprins o platformă petrolieră din Marea Caspică

Cel puţin 32 de oameni şi-au pierdut viaţa într-un incendiu devastator care a cuprins o platformă petrolieră din Marea Caspică, relateatză sputniknews.com care citează Reuters.

"Conform informaţiilor noastre, 32 de lucrători au murit iar 42 au fost salvaţi, noaptea trecută", spune şeful Comitetului pentru Drepturile Petroliştilor din Azerbaidjan, Mirvari Gakhramanly.

Pe platforma petrolieră azeră s-ar mai afla, probabil 84 de oameni, a declarat pentru Reuters unul dintre muncitori, însă informaţia nu a fost, până acum, confirmată oficial.

Platforma, care de află în zona denumită Guneshli. a luat foc după ce vântul puternic a afectat o conductă de gaze, vineri. Incendiul încă nu a fost stins. Operaţiunile pompierilor sunt îngreunate de vremea potrivnică.

SOCAR, compania azeră de stat care operează platforma, nu a dat informaţii legate de numărul morţilor însă au spus că 26 de oameni au fost salvaţi.



Incedniu pe platforma petroliera din Marea Caspica

×