x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Gafa fără precedent la concursul de frumuseţe Miss Univers

VIDEO - Gafa fără precedent la concursul de frumuseţe Miss Univers

21 Dec 2015   •   09:54
VIDEO - Gafa fără precedent la concursul de frumuseţe Miss Univers

Miss Filipine, Pia Alonzo Wurtzbach, a fost desemnată Miss Univers duminică seara la Las Vegas, după ce timp de aproximativ cinci minute de acest titlu s-a bucurat Miss Columbia, înainte de a-i fi retrasă coroana ce-i fusese atribuită în mod eronat de prezentator care a încurcat notiţele, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Miss Columbia, Ariadna Gutierrez (21 de ani), a salutat mulţimea, radioasă şi foarte încântată de a fi fost aleasă Miss Univers 2015. Dar bucuria ei a fost de scurtă durată. Prezentatorul ceremoniei, actorul, comediantul şi animatorul Steve Harvey şi-a corectat enorma gafă comisă în direct. Foarte jenat, Harvey a vorbit din nou: "Trebuie să-mi cer scuze. Columbia este pe locul al doilea. Miss Univers 2015 este Miss Filipine".

Muzica triumfală de întâmpinare a câştigătoarei a răsunat pentru a doua oară, în timp ce Miss Columbia, uimită, a părăsit scena, fiind nevoită să returneze coroana, iar Miss Filipine, actriţă şi model în vârstă de 26 de ani, născută în Germania, părea cu totul uimită. La scurt timp, a primit coroana de Miss Univers, în timp ce Steve Harvey se scuza în faţa unui public mut.

Totul s-a petrecut sub ochii a milioane de telespectatori din întreaga lume, care urmăreau ceremonia celei de-a 64 ediţii a concursului, transmisă în direct de postul de televiziune Fox. Concursul Miss Univers este foarte popular în America latină şi în o mare parte din Asia, scrie AFP.

Este primul titlu Miss Univers câştigat de o concurentă din Filipine în mai mult de 40 de ani, scrie Reuters, amintind că aceasta a fost prima ediţie a acestui concurs anual de frumuseţe după controversa provocată de Donald Trump, fost co-proprietar al companiei care organiza competiţia şi candidat la preşedinţia Statelor Unite, care a făcut declaraţii insultătoare la adresa imigranţilor mexicani din SUA.

Gafa prezentatorului nu a fost singurul incident care a marcat ceremonia. O maşină a intrat într-o mulţime de oameni în faţa Planet Hollywood Resort and Casino unde se derula concursul, rănind mai mulţi oameni.

Cu o seară înainte, s-a încheiat şi concursul Miss World, desfăşurat în China şi câştigat de Mireia Lalaguna din Spania.




×
Subiecte în articol: miss univers Miss Filipine