x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Miss Univers 2017 este o tânără din Africa de Sud

VIDEO - Miss Univers 2017 este o tânără din Africa de Sud

27 Noi 2017   •   14:07
VIDEO - Miss Univers 2017 este o tânără din Africa de Sud

Demi-Leigh Nel-Peters, o tânără de 22 de ani din Africa de Sud care predă cursuri de autoapărare pentru femei, a fost încoronată Miss Univers în cadrul celei de-a 66-a ediţii a acestui concurs, desfăşurată la Las Vegas, în Statele Unite, scrie Le Figaro. 

La finalul unui concurs plin de surprize, desfăşurat în noaptea de duminică spre luni în casino-ul Planet Hollywood, din Las Vegas, tânăra, cu o diplomă în domeniul managementului afacerilor, s-a impus în faţa Laurei Gonzales (Miss Columbia, ocupanta locului al doilea) şi a Davivei Bennett (Miss Jamaica, clasată pe locul al treilea). 

Cu o înălţime de 1,71 m, tânăra din Africa de Sud este a doua reprezentantă a ţării sale încoronată Miss Univers, după Margaret Gardiner în 1978. 

Demi-Leigh Nel-Peters s-a născut la 28 iunie 1995 în Sedgefield, Western Cape, şi mărturiseşte că sora sa, Franje - care suferă de un handicap fizic - este "cea mai importantă sursă de motivaţie" din viaţa sa. 

Licenţiată în managementul afacerilor la North-West University, Demi-Leigh vorbeşte fluent engleză şi afrikaans şi, în paralel cu pregătirea pentru concursul de Miss Africa de Sud, a început o carieră de atletă, notează Le Figaro. 

De asemenea, potrivit Reuters, tânăra câştigătoare este o militantă pentru autoapărare, pasiune ce s-a amplificat după ce a fost ameninţată cu arma la aproximativ o lună după ce a câştigat titlul de Miss Africa de Sud.AGERPRES

 

×