x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Un necrolog neobişnuit. Ce dezvăluiri a făcut un bărbat care a murit din cauza cancerului

VIDEO: Un necrolog neobişnuit. Ce dezvăluiri a făcut un bărbat care a murit din cauza cancerului

18 Iul 2012   •   10:43
VIDEO: Un necrolog neobişnuit. Ce dezvăluiri a făcut un bărbat care a murit din cauza cancerului

Val Patterson a murit pe 10 iulie din cauza unui cancer la gat. Avea 59 de ani. Barbatul a scris un necrolog neobisnuit care a fost publicat in Salt Lake Tribune.

Chiar daca in primul paragraf Val vorbeste despre pasiunea sa pentru stiinta si cat de mult isi iubeste sotia, in continuarea necrologului apar mai multe dezvaluiri.

Val a recunoscut ca a furat in 1971, in iunie, seiful de la View Drive Inn si ca de fapt nu isi luase doctoratul la Universitatea din Utah. Barbatul a mai spus ca i s-a interzis accesul pe viata la Disneyland si la Sea World San Diego, insa nu stie de ce. El a mai vorbit si despre satisfactia pe care a simtit-o pentru ca a avut o viata implinita. Patterson a mai scris ca regreta ca a fumat pentru ca viciul sau i-a provocat cancerul la gat.

Mary Jane, care a fost casatorita cu Val timp de 33 de ani, a spus ca tot ce a scris sotul ei in necrolog este adevarat.

Necrologul lui Patterson a fost publicat pe site-ul Starks Funeral Home si a primit numeroase comentarii, majoritatea persoanelor fiind emotionate de confesiunea amuzanta si onesta. "Nu l-am cunoscut pe Val, insa necrologul lui este cel mai impresionant necrolog pe care l-am citit. M-a facut sa rad, m-a facut sa plang si m-a facut sa apreciez mai mult viata si ceea ce poate sa-mi ofere...Multumesc", a scris Arlene Navo.

×
Subiecte în articol: cancer viata necrolog dazvaluiri