x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Videoclipul în care este surprins comportamentul lui Harvey Weinstein faţă de o femeie

Videoclipul în care este surprins comportamentul lui Harvey Weinstein faţă de o femeie

13 Sep 2018   •   12:41
Videoclipul în care este surprins comportamentul lui Harvey Weinstein faţă de o femeie

Sky News a obţinut un videoclip în care este surprins comportamentul lui Harvey Weinstein la o întâlnire de afaceri cu o femeie, Melissa Thompson.

În cadrul filmării, mogulul de la Hollywood este văzut cum o îmbrăţişează, o atinge şi face comentarii cu tentă sexuală faţă de Melissa Thompson, în vârstă de 28 de ani. Melissa Thompson este cea care a oferit înregistrarea pentru cei de la Sky News.

Melissa se afla la Compania Weinstein din New York, în septembrie 2011, pentru o întâlnire formală, legată de afaceri. Melissa spune că, la doar câteva ore de la întâlnire, a fost violată de Harvey Weinstein, la un hotel din apropiere.

Weinstein a negat orice contact sexual fără consimţământ.

În timpul unui interviu pentru Sky News, Melissa a spus că a ajuns la compania lui Harvey Weinstein pentru a se întâlni cu echipa de marketing, însă, în filmarea furnizată, este surprins Weinstein cum intră singur în birou şi spune către oamenii din apropiere: “Nu mă întrerupeţi”, închide uşa şi o încuie.

Melissa îi întinde mâna, însă Weinstein o dă la o parte şi o ia în braţe, în timp ce o mângâie pe spate.

“Am voie să flirtez cu tine?”, a fost prima întrebare pe care Weinstein i-a adresat-o Melissei.  “Ummm, o să vedem, puţin.”, a fost răspunsul dat de aceasta.

Întâlnirea continuă cu mai multe atingeri inadecvate din parte producătorului de la Hollywood, cât şi cu afirmaţii cu tentă sexuală. 

Sursă: Sky News

×