x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vladimir Putin nu a mai apărut în public de o săptămână. Ce a comunicat Kremlinul

Vladimir Putin nu a mai apărut în public de o săptămână. Ce a comunicat Kremlinul

12 Mar 2015   •   09:28
Vladimir Putin nu a mai apărut în public de o săptămână. Ce a comunicat Kremlinul

Informațiile potrivit cărora Vladimir Putin și-a amânat vizita care urma să aibă loc în zilele de 12 și 13 martie în Kazahstan din cauza stării de sănătate au fost dezminţite, aseară, de Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus.

Peskov a declarat agenției de presă Bloomberg că Vladimir Putin este perfect sănătos. El a confirmat amânarea reuniunii președinților Rusiei, Kazahstanului și Belarus la o dată ulterioară, dar nu a explicat motivele acestei amânări.

Ultima dată Putin a apărut în fața presei la 5 martie, în conferința de presă comună cu premierul italian Matteo Renzi, care a efectuat o vizită la Moscova, scrie Interfax, confrom Agerpres. După aceasta, Putin a mai avut o singură întâlnire publică, unde a fost văzut nu doar de către oficiali. Conform unui comunicat al Kremlinului datând din 8 martie, președintele rus s-a întâlnit cu ocazia Zilei internaționale a femeii cu o serie de mame, ai căror copii au obținut succese remarcabile.

De fapt, acest eveniment a fost înregistrat la 5 martie de cameramanul personal al lui Putin, a relatat televiziunea RBC. Potrivit acesteia, Putin a făcut o impresie bună asupra femeilor prezente, dar arăta obosit.

Din 6 martie, Kremlinul a anunțat participarea președintelui rus la o serie de reuniuni, dar la care presa nu a mai fost invitată.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin