x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Washington Post - Ralph Nader speră să obţină cel puţin un milion de voturi în alegerile prezidenţiale din SUA

Washington Post - Ralph Nader speră să obţină cel puţin un milion de voturi în alegerile prezidenţiale din SUA

04 Noi 2008   •   00:00

Candidatul independent la Casa Albă, Ralph Nader, speră să obţină cel puţin un milion de voturi în alegerile prezidenţiale, potrivit unui consilier al acestuia.



Un consilier al acestuia a declarat că Nader speră să obţină cel puţin un milion de voturi şi nu ar fi suprinzător dacă acesta ar obţine chiar două milioane de sufragii. Nader candidează pentru a treia oară consecutiv la preşedinţia Statelor Unite.

În opinia lui Toby Heaps, purtător de cuvânt al lui Nader, campania sa a fost impulsionată anul acesta, extinzându-se în 45 de state, faţă de 34 în 2004, având şanse să fie votat de mai mulţi alegători.

Ca şi în campaniile anterioare, Nader afirmă că motivul pentru care candidează nu este atât pentru a câştiga, cât pentru a crea o mişcare care va duce cele două partide principale către stânga. "Este vorba despre crearea unei a treia forţe politice", a precizat acesta.

Pe de altă parte, Ralph Nader a denunţat faptul că este ignorat de presă. "Cred într-o democraţie competitivă", a declarat el.

×
Subiecte în articol: externe nader